MTV ei ole enää Music Television

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin television musiikkikanava MTV, eli Music Television, aloitti toimintansa 1. elokuuta 1981. Tämän jälkeen musiikkimaailma ei ollut enää entisensä, kun musiikkivideot tulivat valloittamaan viihdemaailman.

MTV ei ole enää vuosiin ollut musiikkikanava, sillä leijonanosa ohjelma-ajasta kanavalla esitetään erilaisia realityohjelmia. Tästä syystä viihteen yleiskanavaksi muuttunut yhtiö on päättänyt tehdä historiallisen muutoksen ja päivittää maailmankuulun logonsa vastaamaan paremmin nykypäivän tarpeita. Tässä muutoksessa logosta pudotetaan pois teksti Music Television.

Asiasta Suomessa uutisoineen Markkinointi & Mainonta -lehden mukaan alkuperäisen logon on suunnitellyt Manhattan Designin Frank Olinsky. Jatkossa uuden logon on määrä viestittää visuaalisesti määritellystä ja moninaisuutta syleilevästä televisiokanavasta.