Tältä Tiger Woods näyttää nyt – katso ensimmäiset kuvat kuukausiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Golf-tähti Tiger Woods on onnistunut välttelemään mediaa ja paparazzeja uskomattoman hyvin siitä saakka kun hänen valtava seksiskandaalinsa alkoi 27. marraskuuta. Tänään hänen on määrä pitää televisiopuhe, jossa hänen uskotaan pyytävän anteeksi uskottomuuttaan ja kertovan uusista kuvioistaan.

Jo viime viikolla amerikkalaisen golf-kilpailun johto vihjasi, että Tiger Woods olisi tekemässä paluun kilpa-areenoille vielä tässä kuussa. Nyt Tigerin mediapakoilu on viimein loppunut, sillä hetki sitten Yhdysvalloissa julkaistiin ensimmäinen uusi kuva seksiskandaalin jälkeen. Tuoreessa kuvassa Tiger nähdään harjoittelemassa golf-lyöntejään varsin hyvävointisen näköisenä. Katso kuvat tästä.

Skandaalin alkumetreillä Woodsin kerrottiin saaneen vammoja kasvoihinsa suhteen paljastumisesta raivostuneen vaimon käsittelyssä. Elin Nordegrenin kerrottiin lyöneen miestään golf-mailalla. Tämän jälkeen Tiger joutui käymään myös sairaalassa paikattavana. Uudessa kuvassa ei ole enää merkkejä vammoista, koska urheilutähdellä on ollut hyvin aikaa parantua.