Seksikkäimmät tavispeput viimein rankattu – tässä voittajat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähinnä seksikkäistä mainoskuvistaan tunnettu amerikkalainen vaatemerkki American Apparel on etsinyt lähes kuukauden ajan maailman parasta tavispeppua, jonka yhtiö haluaa kiinnittää jatkossa myös mainoksiinsa. Kilpailu päättyy tänään.

Kisaan ilmoitettiin yli tuhat miesten ja naisten takamusta. Kisasta muodostui lopulta varsin tiukka, sillä kärkipaikan haltija on vaihtunut useita kertoja. Kärkikolmikko pysyi kuitenkin samana viimeisen viikon ajan, ja ainoastaan heidän sijoituksensa vaihtuivat.

Hieman ennen kisan päättymistä johdossa on nyt nimimerkki Boom boom 4,14 keskiarvolla. Kakkosena on nimimerkki Maria 4,12 keskiarvolla ja kolmantena nimimerkki Mira 4,08 keskiarvolla. Kymmenen parasta tavispeppua löytyvät tietenkin kuvineen kilpailun verkkosivuilta. Katso kuvat tästä.

Kisaan sai osallistua kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt mies tai nainen lähettämällä oman peppukuvansa mukaan äänestettäväksi. Palkinnot eivät olleet päätähuimaavia, mutta 300 dollarin tuotepalkinnon lisäksi voitokas peppu pääsee mukaan vaatemerkin mainoskampanjaan.