Ashley Greene tyrmää myös vaatteet päällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvien kaunotar Ashley Greene on tällä hetkellä yksi Hollywoodin seuratummista julkkiskaunottarista, ja paparazzit raportoivat kuvillaan hänen tekemisistään usein. Taannoin hänet nähtiin poseeraamassa alastomana, vain bodypaint-maaliin peitettynä rannalla suoritetuissa mainoskuvauksissa.

Hollywood-hottis on nyt ikuistettu shoppailureissullaan täysissä pukeissa, mutta siitä huolimatta neitokaisen tuoreet kuvat noteerattiin välittömästi viihdelehdissä ympäri maailmaa. Katso kuvat tästä.

22-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene nousi viime vuoden aikana lähes täydestä tuntemattomuudesta viihdemaailman seuratuimpien kaunotarten kärkijoukkoon. Paparazzien alituisesti piirittämä tähti lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin, ja hänen kuvansa koristavat viihdelehtiä nykyisin lähes päivittäiin.