Michelle Hunzikerin kuvat valloittavat maailmaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sveitsiläinen julkkiskaunotar Michelle Hunziker on tullut Keski-Europassa tunnetuksi mallina ja televisiotähtenä sekä poptähden vaimona. Nyt hän on tekemässä kovaa nousua myös muilla kansainvälisillä julkkismarkkinoilla.

Parin viime viikon aikana myös amerikkalaismediat ovat innostuneet Michellen bikinikuvista toden teolla, ja mallikaunotar onkin tarjonnut niitä valtavan määrän poseeraamalla Miamin rannoilla päivittäin häntä yllättäen piirittäville paparazzeille. Katso kuvia esimerkiksi tästä. Suosion perusteella Hunzikeristä ollaankin nyt leipomassa seuraavaa uutta tähteä bikinikaunotarten markkinoille.

33-vuotias sveitsiläissyntyinen Michelle Hunziker on toiminut mallina, näyttelijänä ja laulajana sekä useiden televisio-ohjelmien tähtenä erityisesti Italian ja Saksan markkinoilla. Alunperin kaunotar tuli tunnetuksi supertähti Eros Ramazzottin vaimona vuosina 1998 – 2002. Pariskunnalla on yksi yhteinen tytär. Muissa maissa Michelle Hunziker on ollut tähän saakka hieman tuntemattomampi nimi, mutta kuluneella viikolla hän on noussut kertaheitolla viihdelehtien otsikoihin myös muualla Euroopassa ja Yhdysvalloissa.