Ajojahti päättyi – julkkispari suoraan vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka näyttelijä Randy Quaid ja hänen Evi-vaimonsa etsintäkuulutettiin epäiltynä useista rikoksista ja pidätettiin lopulta pakomatkallaan Marfassa, Texasissa. Sittemmin heidät vapautettiin yhteensä 80.000 dollarin takuita vastaan, mutta pari pakeni uudelleen.

Nyt etsintäkuulutettu pariskunta on viimein jäänyt uudelleen poliisin haaviin saavuttuaan viimein oikeuskäsittelyynsä. Heidät teljettiin suoraan vankilaan. Tuomari asetti molempien uudeksi takuusummaksi 100.000 dollaria.

Pariskunta on kutsuttu oikeuteen vastaamaan syytteisiinsä jo viisi kertaa, mutta aiemmin tuloksetta. Randy Quaid vaimoineen oli jättänyt esimerkiksi maksamatta Santa Barbarassa 10.000 dollarin hotellilaskun ja varastanut rahaa. Lisäksi heitä syytetään muiden muassa petoksesta, murtovarkaudesta ja salaliitosta.