Siwat auki ympäri vuorokauden – näissä paikoissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa Suomen kaupungeissa on ollut jo jonkin aikaa myös ympäri vuorokauden auki olevia kauppoja. Nyt joukkoon on tulossa myös viisi uutta kauppaa, jotka palvelevat asiakkaita kellon ympäri.

Kyseessä ovat Siwa-ketjun viisi pientä alle sadan neliön myymälää, jotka aloittivat eilen ympärivuorokautisen aukiolon. Asiasta kertoneen Markkinointi & Mainonta -lehden mukaan myymälät ovat Helsingissä Runeberginkatu 32:ssa sijaitseva myymälä ja Aurinkolahden myymälä. Turussa ovet ovat auki Stålarminkadulla, Tampereella Hämeenpuistossa ja Kuopiolla Puijonkadulla.

– Siwan pitkät ilta-aukioloajat ovat saaneet kiitosta etenkin vuorotyöläisiltä. Nyt haluamme kokeilla muutamalla paikkakunnalla, kuinka asiakkaat ottavat ympärivuorokautisen aukiolon vastaan, Suomen Lähikaupan Kimmo Backman kertoi tiedotteessaan.