Nyt se tapahtui! Sandra Bullock haki avioeroa – salattu adoptiolapsi kotona!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juuri tulleen tiedon mukaan Sandra Bullock on viimein hakenut avioeroa miehestään Jesse Jamesista. Mies jäi taannoin kiinni vaimonsa pettämisestä useiden naisten kanssa ja suuntasi sen jälkeen seksivieroitukseen keskittyneelle klinikalle hoidettavaksi.

James pääsi muutama päivä sitten seksivieroituksesta, mutta se ei tuoreen Oscar-voittajan päätä enää kääntänyt. Sandra Bullock on amerikkalaisen Radar Onlinen mukaan nimittäin viimein jättänyt erohakemuksensa, jota onkin jo sisäpiiristä saatujen ennakkotietojen perusteella osattu odottaa.

Tänään People-lehti on puolestaan uutisoinut, että Sandra Bullock on kaikessa hiljaisuudessa adoptoinut pian neljä kuukautta täyttävän Louis Bardo -nimisen poikavauvan. Lehden mukaan pariskunta on piilotellut lastaan aktiivisesti, sillä he saivat New Orleansissa syntyneen pojan kotiinsa jo tammikuussa. Pariskunnan vireillä olevan avioeron vuoksi Bullockista tulee lapsen yksinhuoltaja.