Henkihieverissä ollut rokkari etsii morsianta Subilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poison-yhtyeestä tuttu rocktähti Bret Michaels on ollut kevään aikana otsikoissa vakavan aivoverenvuotonsa ja ihmepelastumisensa merkeissä. Pian hän seikkailee jälleen myös Suomen televisioruuduissa, kun rokkarille etsitään jälleen morsianta.

Rokkarille morsian -realitysarjan kolmas tuotantokausi käynnistyy Subilla sunnuntaina 4. heinäkuuta. Koska sopivaa morsianta ei ole löytynyt kahdella ensimmäisellä kaudella, tällä kertaa amerikkalainen rokkikukko tulee siihen johtopäätökseen, että naista ei löydy kotona istumalla. Nyt show siirtyy tien päälle kiertuebussiin.

Rokkijumalat viettävät suurimman osan elämästään tien päällä keikkapaikalta toiselle reissaten, on naisen sopivuutta koeteltava bussiolosuhteissa. Niinpä Bretin bussiin pakataan 20 neitokaista ja matka Amerikan keikkapaikoille voi alkaa.