Kuorma-auton kuljettajalle nolo moka Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen keskustassa on parhaillaan keskimääräistä suuremmat liikenneruuhkat, kun hieman viiden jälkeen iltapäivällä rautatieaseman kohdalla olevaan tunneliin jumiutui kuorma-auto. Pelastuslaitos yrittää parhaillaan saada ajoneuvoa liikkeelle.

Tunnelissa on ajoneuvoille 3,5 metrin korkeusrajoitus. Useita kertoja vuodessa tunneliin ajetaan kuitenkin epähuomiossa tätä korkeampia ajoneuvoja, jotka jäävät usein jumiin tunneliin.

Pelastuslaitos tyhjensi tuttuun tapaan kuorma-auton renkaista ensin ilmaa, jotta se saataisiin irtoamaan hinaamalla. Tällä kertaa kuorma-auto on kuitenkin ajettu niin pitkälle tunneliin, että pelkkä renkaiden tyhjääminen ei vielä auttanut. Operaatio on edelleen kesken, ja kaupungista pois päin on auki vain yksi kaista.