Abigail Clancy keikisteli miestenlehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamour-malli Abigail Clancy tunnetaan kotimaassaan lähinnä realitytähtenä, mutta myös alusvaatekuvistaan ja muotinäytöksistään. Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa alastomana poseerannut kaunotar on ollut otsikoissa myös Englannin maajoukkueessa pelaavan poikaystävänsä Peter Crouchin ansiosta.

Usein myös nakuilemassa kuvattu uhkea kaunotar on tällä kertaa pitänyt kuitenkin intiimit paikkansa piilossa poseeratessaan FHM-miestenlehden kannessa ja sisäsivuilla useissa eri bikineissä. Katso kuvat tästä.

Liverpoolilaissyntyinen 23-vuotias kaunotar oli taannoin mukana Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Sittemmin Abigail Clancy on poseerannut lukuisten aikakauslehtien kansikuvissa ja mainostanut useita vaate- ja alusvaatemerkkejä.