Teinisuosikki pokasi toisen – kuuma romanssi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvien kaunotar Ashley Greene on jo pitkään ollut yksi seuratuimmista Hollywood-sinkuista, mutta nyt suhdestatus on väitteiden mukaan muuttunut. Hänen kerrotaan nimittäin tapailevan The Jonas Brothers -yhtyeen tähteä Joe Jonasia.

Kesäkuussa Joe Jonas oli mukana kun Ashleyn uusin Twilight-elokuva sai ensi-iltansa Lontoossa, ja viime kuussa pari bongattiin romanttisella illallisella yhdessä. Nyt Ashley ja Joe on saatu myös kuvattua yhdessä, kun he saapuivat toissapäivänä AT&T-puhelinkauppaan ShermeSherman Oaksissa, Kaliforniassa. Katso kuvat tästä. Jonas on parhaillaan keikkatauolla kiertueeltaan ja hän suuntasi välittömästi tapaamaan Greeneä.

23-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene nousi viime vuoden aikana lähes täydestä tuntemattomuudesta viihdemaailman seuratuimpien kaunotarten kärkijoukkoon. Paparazzien alituisesti piirittämä tähti lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Green nähdään ennen Scream-rooliaan esimerkiksi elokuvissa The Apparation ja Butter.