Ashley Greene tylyttää teinityttöjen päiväunta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvien myötä maailmanlaajuisesti tunnetuksi kaunottareksi noussut Ashley Greene on seurustellut jo jonkin aikaa poptähti Joe Jonasin kanssa. Kaunotar pitää kuitenkin The Jonas Brothers -laulajan tiukasti ruodussa.

Ashleyn ystävä on nyt paljastanut Heat-viihdelehdelle, että neitokainen suorastaan tylyttää poikaystäväänsä, joka on miljoonien teinityttöjen päiväunien kohde. Hänen kerrotaan vastaavan vain joka kolmanteen tekstiviestiin ja joka toiseen puheluun.

Lähipiirin mukaan Ashley on ottanut tämän tietoisesti taktiikakseen, ettei Joe  kyllästyisi ja vaihtaisi tyttöystävää. Molempien kerrotaan olevan kuitenkin mukana suhteessa varsin vakavalla mielellä. Pariskunta ei ole juuri kommentoinut suhdettaan julkisesti, mutta heidät on kuvattu useita kertoja yhdessä romanttisissa tunnelmissa.