Kylie Minogue saapuu keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialinen supertähti Kylie Minogue on ollut yksi poptaivaan loistavimmista tähdistä jo neljällä vuosikymmenellä. Hän aloittaa ensi helmikuussa maailmankiertueen uuden albuminsa myötä. Aphrodite Les Folies Tour saapuu tuolloin myös Suomeen.

Kylie Minogue esiintyy Helsingissä Hartwall Areenalla tiistaina 22. helmikuuta 2011.

Aphrodite julkaistiin maailmanlaajuisesti heinäkuussa ja sen ensimmäinen single oli nimeltään All The Lovers. Kylien uuden albumin vastaavana tuottajana on toiminut Stuart Price ja levyä on ollut kirjoittamassa muiden muassa Kylie itse, sekä Stuart Price, Calvin Harris, Jake Shears, Nerina Pallot ja Tim Rice-Oxley. Aphrodite on jatkoa Kylien vuonna 2007 julkaistulle X-albumille. Esimerkiksi Locomotion, I Shoul Be So Lucky ja Can’t Get You Out of My Head -hiteistään tuttu Kylie on saanut myös alan arvostetuimman tunnustuksen Music Industry Trust Awardin Lontoossa. Hän sai kiitosta pitkästä ja menestyksekkäästä urastaan ja merkityksellisestä panoksestaan musiikin alalla.