Televisiotähti astui kaapista: ”Kyllä, olen homoseksuaali”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina useita julkkistähtiä on astunut kaapista ja vahvistanut huhut seksuaalisuudestaan. Tuorein tapaus tulee Britanniasta, jossa suosittu televisiotähti on viimein päättänyt lopettaa kulissien takana velloneet huhut.

Kyseessä on Hollyoaks-saippuasarjan miestähti Kieron Richardson, joka ilmoitti eilen julkisesti olevansa homoseksuaali. Hänen seksuaalisuuttaa on spekuloitu jo kuukausikaupalla ja hänen yksityiselämästään on liikkunut monenlaisia huhuja sen jälkeen, kun Kieron oli mukana Dancing On Ice -realityohjelmassa.

Ste Hay -nimisen pahiksen roolia televisiosarjassa esittävä 24-vuotias Kieron Richardson vahvisti huhut oikeiksi This Morning -aamuohjelman televisiohaastattelussa. Näyttelijä vakuutti olevansa ”maailman huipulla” saatuaan asian viimein kerrottua.

– Tunnen oloni todella mukavaksi tämän asian kanssa. Emme elä enää pimeitä aikoja, vaan 2000-lukua. Tässä ei ole mitään väärää, eikä minulla ole mitään syytä olla häpeissäni, Kieron Richardson kertoi.