25 seksikkäintä wrestling-kaunotarta rohkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Showpainin maailma on tunnetusti varsin miehinen, vaikka erityisesti Yhdysvalloissa suursuosiosta nauttiva laji onkin täyttä viihdettä. Lukuisten miestähtien rinnalle on tullut viime vuosina kiihtyvään tahtiin myös naiskauneutta.

Maailman tunnetuin naispuolinen wrestling-tähti on Stacy Keibler, mutta hän ei ole suinkaan ainoa eikä välttämättä edes seksikkäin. Nyt amerikkalainen verkkosivusto on koonnut sivuilleen kuvakoosteen, jossa nähdään yhteensä 25 seksikkäintä naispuolista showpainijaa. Katso kuvat tästä.

30-vuotias amerikkalainen Stacy Keibler on tehnyt showpainin lisäksi uraa myös mallina ja näyttelijänä. Hän tuli tunnetuksi wrestling-ammattilaisena, mutta hän on jo jättänyt ammattilaisuran taakseen. Stacy on kaunistuttanut raamikkaalla vartalollaan Tanssii tähtien kanssa -realityohjelmaa ja useita televisiosarjoja. Kaunis ulkomuoto on saanut hänet myös malliuralle, ja Stacy Keibler onkin poseerannut muiden muassa Maxim ja Stuff -lehtien sivuilla. Keibler on saanut pitkien jalkojensa ansiosta lempinimen ”Viettelyksen joukkotuhoase”.