Hulvaton Sossuäidit jyrää Miljonääriäidit suohon – katso video

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suomalainen realitysarja Miljonääriäidit on puhuttanut suomalaisia viime aikoina kovasti, sillä vain aniharva katsoja uskoo että ohjelmassa esiintyvät naiset ovat oikeasti mitä väittävät. Mahdollisesti juuri tästä syystä televisiokatsojat ovat hylänneet sarjan.

Suomen julkkikset toteuttavat nyt vastaiskun kyseiselle sarjalle, sillä draq-artistit Cristal Snow ja Nikola parodioivat Sossuäidit-showllaan Ninaa ja Mariaa. Artistit mainostavat showssaan Jenny Woo -klubia ja heidät tunnetaan nimillä Marja ja Niina. Katso video tästä.

Miljonääriäidit-sarjan Maria ja Nina saivat lopullisen nolon kolauksen heidän tulotietojensa tultua taannoin ilmi. Nina Grekin ansiotulot olivat vain 15.630 euroa, ja pääomatuloja kertyi 1.582 euroa. Maria Alanen oli saanut haalittua kasaan 10.028 euroa, ja pääomaa naiselle oli kertynyt 3.994 euroa.