Poikabändin fanituote: ”Aidon kokoinen seksinukke”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisat supertähdet ja suosikkiyhtyeet ovat julkaisseet itsestään myyntiin sankoin joukoin erilaisia fanituotteita. Tuotteiden skaala on lähes rajaton, sillä fanien rahoja yritetään saada haltuun monin tavoin. Nyt brittiläinen poikabändi McFly on keksinyt perin erikoisen fanituotteen.

Yhtyeen jäsenet Tom Fletcher, Harry Judd, Danny Jones ja Dougie Poynter aikovat nimittäin tuoda myyntiin aidon kokoiset pumpattavat versiot itsestään. Kyseessä on siis seksilelu, jolla yhtyeen fanit voivat kuvitela olevansa intiimissä kanssakäymisessä poppareiden kanssa.

– Haluamme McFly-seksinuket. Minusta sellainen olisi todella hauska. Ostaisin itse takuulla yhden. Toisaalta niiden tulisi voida sopia sekä naisille että miehille, Danny Jones kommentoi suunnitelmaa BANG Showbiz -julkaisulle.

Aiemmin toinen brittiläinen suosikkiyhtye JLS julkaisi oman kondomimallistonsa. Nyt Jones vitsaili, että heidän ehkäisyvälineensä olisivat todennäköisesti liian pieniä käytettäväksi. Yhtye teki viime viikolla yllätyskeikan Lontoon Heathrow’n lentokentällä, kun uusimman terminaalin jouluvalot sytytettiin.