Conan O’Brienin suosio romahti – ohjelma floppaamassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu televisiotähti Conan O’Brien jätti helmikuussa NBC-kanavan riitaisissa tunnelmissa. Pitkän tauon jälkeen hän aloitti marraskuussa uuden Conan-ohjelmansa TBS-kaapelikanavalla. Ohjelman alku ei ole lähtenyt käyntiin kovinkaan suotuisissa merkeissä.

Viiden viikon jälkeen Conanin suosio on nimittäin romahtanut siitä mitä se oli vielä ensimmäisissä jaksoissa. Katsojamäärä on ollut tällä viikolla enää alle puolet alkuperäisestä, X17 uutisoi tänään. Parhaillaan amerikkalaisissa viihdelehdissä pohditaan minne O’Brienin kannattajat ovat kadonneet vastaanottimien ääreltä ja että onko kyseessä katsojamäärien tilapäinen lasku vai pysyvä trendi. Joka tapauksessa rohkeimmat epäilevät jo ohjelman floppaavan pysyvästi.

Conanin uutta ohjelmaa ei olla tällä tietoa näkemässä lainkaan Suomessa, sillä sekä Sub että MTV3 ovat ilmoittaneet etteivät ole hankkimassa sitä ohjelmistoonsa. Perjantaina Helsingin Elielinaukiolla järjestetään kello 12.00 alkaen mielenosoitus Conanin saamiseksi täkäläisiin televisioruutuihin. Televisiotähteä tuskin nähdään jatkossakaan Suomessa elleivät hänen katsojalukunsa lähde sitä ennen selvään nousuun Yhdysvalloissa.