Pamela Anderson shoppaili yöpaidassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-sarjasta ja Playboy-lehdestä aikoinaan julkkikseksi noussut Pamela Anderson sai taannoin tunnustusta, kun eläinsuojelujärjestö PETA valitsi hänet Vuoden 2010 henkilöksi. Anderson on ollut mukana eläinsuojelutyössä muun muassa poseeraamalla alasti turkisten vastaisissa kampanjoissa.

Toissapäivänä Anderson kuvattiin shoppailemassa Malibussa varsin oudossa asussa. Povipommi näytti ostosreissullaan kuin suoraan sängystä nousseelta, sillä tähdellä oli yllään erehdyttävästi yöpaitaa muistuttava valkoinen kokopitkä mekko. Ilman meikkiä liikkeellä olleen Andersonin yöpaita-tyyliä täydensi tähden harjaamatta jätetty takkuinen hiuspehko.

Pamela Anderson kamppailee edelleen vakavien taloudellisten ongelmien kanssa. Tähti on jopa harkinnut poseeraavansa jälleen alasti saadakseen rahaa velkojenmaksuun. 43-vuotias Anderson on poseerannut lukuisia kertoja Playboy-lehdessä. Taannoin povipommi teki ennätyksen poseeraamalla jo 13. kerran kyseisen lehden kannessa.