Hämmentävien Facebook-statusten syy selvisi – tätä ”beer” tarkoittaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat Facebook-käyttäjät ovat ihmetelleet kaveriensa statusvirtaan yllättäen ilmestyneitä hämmentäviä viestejä, jotka ovat levinneet nopeasti ympäri maailmaa ja nyt myös Suomeen. Monien kaverien statusviesteissä on yllättäen lukenut tavanomaisten kuulumisten ja ajatusten sijaan esimerkiksi ”Beer”, ”RedBull” tai ”Gin”.

Kyse on naisten käyttämistä symbolisista parisuhdestatuksista, joita olivat edellä mainittujen lisäksi muista juomista myös muiden muassa  ”Whiskey”, ”Gin”, ”Champagne” ja ”Tequila”. Niistä esimerkiksi viimeksi mainittu tarkoittaa sinkkua ja ”Beer” avioliitossa elävää. Koko tempauksen takana on kampanja, jolla on tarkoitus levittää tietoutta rintasyövästä. Alla muutama määritelmä.

Tequila = sinkkuBeer = naimisissaVodka = toinen nainenRedBull = parisuhteessaChampagne = kihloissaSprite = en löydä oikeaa miestäWhiskey = sinkku, mutta ystävät eivät lopeta juhlimistaJack Daniel = vaikeasti selitettävässä suhteessaLiquor = haluaisin olla sinkkuGin = haluan mennä naimisiinLong Island Ice Tea = kokenut nämä kaikki