Hämmentävien Facebook-statusten syy selvisi – tätä ”beer” tarkoittaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat Facebook-käyttäjät ovat ihmetelleet kaveriensa statusvirtaan yllättäen ilmestyneitä hämmentäviä viestejä, jotka ovat levinneet nopeasti ympäri maailmaa ja nyt myös Suomeen. Monien kaverien statusviesteissä on yllättäen lukenut tavanomaisten kuulumisten ja ajatusten sijaan esimerkiksi ”Beer”, ”RedBull” tai ”Gin”.

Kyse on naisten käyttämistä symbolisista parisuhdestatuksista, joita olivat edellä mainittujen lisäksi muista juomista myös muiden muassa  ”Whiskey”, ”Gin”, ”Champagne” ja ”Tequila”. Niistä esimerkiksi viimeksi mainittu tarkoittaa sinkkua ja ”Beer” avioliitossa elävää. Koko tempauksen takana on kampanja, jolla on tarkoitus levittää tietoutta rintasyövästä. Alla muutama määritelmä.

Tequila = sinkku

Beer = naimisissa

Vodka = toinen nainen

RedBull = parisuhteessa

Champagne = kihloissa

Sprite = en löydä oikeaa miestä

Whiskey = sinkku, mutta ystävät eivät lopeta juhlimista

Jack Daniel = vaikeasti selitettävässä suhteessa

Liquor = haluaisin olla sinkku

Gin = haluan mennä naimisiin

Long Island Ice Tea = kokenut nämä kaikki