Vesa Keskinen umpikännissä suorassa lähetyksessä? ”Tule pois sieltä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nelosen Maria-ohjelmassa on parhaillaan vieraana suhdesotkuistaan tunnettu kyläkauppias Vesa Keskinen. Mies saapui studioon haastateltavaksi huomattavan horjuvin askelin, ja penkkiin istuttuaan hän sai vain vaivoin soperrettua vastauksia.

Umpikänniseltä vaikuttanut Vesa Keskinen kertoi haastattelussa oman sekavan näkemyksensä suhteestaan naisystäväänsä Hamamatiin. Miehen tilan huomattuaan ohjelman emäntä Maria totesi, että haastattelun tulkkaamisessa tullaan todennäköisesti tarvitsemaan Keskisen mukana olevan Carl Danhammerin apua. Kaiken lisäksi Keskinen oli unohtanut kännykkänsä päälle, sillä puhelin myös soi kesken haastattelun.

– Tää on joku toinen televisiokanava, Keskinen sopersi vastaten puhelimeensa hands free -toiminnolla.

– Tule pois sieltä, sä oot ihan sekaisin siellä teeveessä! Tuu kotia sieltä, puhelimessa opastettiin Keskistä.

Tämän jälkeen Keskisen puhelin soi vielä useita kertoja uudelleen. Maria joutuikin ojentamaan sekavaa kyläkauppiasta. Emäntä yritti lopettaa haastattelun lopulta kesken, mutta päätti antaa miehelle vielä luvan lukea Hamamatille laatimansa runon lähetyksessä. Samaan aikaan Keskisen puhelimeen saapui useita tekstiviestejä.