Liikunnanopettaja kiinni seksistä teinioppilaiden kanssa – 81 vuoden vankeus uhkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla tulee tasaisin väliajoin uutisia koulujen opettajista, joilla on ollut seksisuhde teini-ikäisiin oppilaisiinsa. Viime viikolla Yhdysvalloista kantautui tieto tapauksesta, jossa 31-vuotias naisopettaja oli vietellyt 16-vuotiaan oppilaansa. Nyt opettajaa uhkaa jopa kymmenen vuoden vankilatuomio.

Kyseessä on vakava asia, josta on tosin tehty pilaa muiden muassa South Park -animaatiosarjassa. Nyt tapauksia on tullut ilmi enemmänkin, ja jos mahdollista niin vieläkin härskimpiä. Daily Mail uutisoi nimittäin tapauksesta, jossa amerikkalainen 32-vuotias liikunnanopettaja vietteli viiden kuukauden aikana sänkyynsä viisi oppilastaan, joista suurin osa oli Mason High School -koulun jalkapallojoukkueen pelaajia.

Nyt alkaneessa oikeudenkäynnissä seksisuhteista mahdollisesti langetettava tuomio on kirjaimellisesti amerikkaa, sillä opettajaa uhkaa peräti 81 vuoden vankeustuomio, jos hänet todetaan syylliseksi kaikkiin kuuteentoista syytekohtaan. Opettajan puuhat paljastuivat nimettömän vihjeen avulla.