Johanna Tukiaisen morsiusneitokin epävarma häistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta aikoinaan tunnetuksi tullut BB-Henna Kalinainen on ollut ohjelman jälkeenkin tiiviisti otsikoissa muiden muassa muotojensa ja ihmissuhteidensa merkeissä. Staran Chaos Tube tapasi Hennan helsinkiläisen ravintolan synttäreillä.

Kohublondi Johanna Tukiainen on pyytänyt Hennaa morsiusneidokseen, joten hän on suuntaamassa Saariselälle Tukiaisen häihin. Viime aikoina Tukiainen on itse aiheuttanut lausunnoillaan spekulaatioita siitä, että pariskunta ei välttämättä olekaan menossa naimisiin. Myös morsiusneito Henna tuntui olevan asiasta epävarma.

– Joo… Ja niin no. Sinne lennetään joka tapauksessa. Sanotaan näin, Henna Kalinainen totesi vihjailevasti ja naureskellen.

Johanna Tukiaisen häät on määrä järjestää 26. helmikuuta. Taannoin juhlat olivat kovasti otsikoissa, kun häihin myytiin lippuja kaikille halukkaille. Chaos Tube -blogin löydät tästä.