Miehen pähkähullu autotemppu tyrmistyttää YouTubessa – katso kohuvideo

Viihdeuutiset · Stara.fi

YouTube-videopalvelusta löytyy monenlaisia hulluja ja uhkarohkeita tempauksia, mutta silloin tällöin verkossa julkaituissa videoissa suorastaan uhmataan kuolemaa. Nyt yksi tällaisista videoista kuohuttaa Yhdysvalloissa.

Floridalaisella moottoritiellä kuvatussa videossa nähdään kuinka Tim Wehage -niminen nuori mies nousee täydessä vauhdissa autonsa ratin takaa ikkunasta ulos ja ylös auton katolle. Tie on suora, joten auto onnistuu pysymään tiellä myös ilman kuljettajaa. Tilanne oli kuitenkin hengenvaarallinen sekä miehelle itselleen että muille tien käyttäjille.

Wehagen tempaus ei ole suinkaan ensimmäinen laatuaan, sillä vastaavia ”ghost rider” -tempauksia on nähty aiemminkin ja niistä riimitellään myös useissa hiphop-kappaleissa. Vain muutama viikko sitten eräs nuori mies menetti henkensä yrittäessään samanlaista suoritusta.