Demi Moore peppu pystyssä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Demi Moore hämmästyttää jatkuvasti nuorekkaalla olemuksellaan. 48-vuoden ikään ehtineen tähden vartalo on edelleen yhtä timmi kuin naisen nuoruusvuosina, ja hän myös esittelee upeaa vartaloaan innokkaasti.

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka lehdistössä hehkutettiin Demin ja häntä 15 vuotta nuoremman aviomiehen, Ashton Kutcherin, lomalla otettuja bikinikuvia. Moore ei nimittäin näyttänyt päivääkään miestään vanhemmalta kirmaillessaan rannalla. Nyt samaiselta lomalta on julkaistu lisää kuvamateriaalia, joka vahvistaa edellä mainitun näkemyksen. Demi poseeraa kuvissa myös peppu pystyssä.

Demi Mooren on huhuttu käyttäneen nuorekkaan ulkonäkönsä ylläpitämiseen satojatuhansia dollareita. Näyttelijättären on kerrottu parannelleen itseään kirurgin veitsen alla useampaankin otteeseen. Mooren on kerrottu turvautuneen muiden muassa rasvaimuun pitääkseen reitensä ja vatsansa timminä. Myös tähden kasvoja ja rintoja on joidenkin lähteiden mukaan operoitu.