Iron Maidenin yksityiskone oli juuri laskeutumassa Tokioon kun järistys iski

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva Iron Maiden on parhaillaan The Final Frontier 2011 -maailmankiertueellaan Japanissa. Yhtye on kuitenkin joutunut perumaan keikkojaan maanjäristyksen vuoksi, sillä esiintymisareenat täytyy tarkastaa ennen yleisötilaisuuksien järjestämistä.

Etelä-Koreasta Japaniin matkalla olleen yhtyeen maineikas Ed Force One -lentokone oli tänään juuri laskeutumassa Tokion kansainväliselle lentokentälle, kun maanjäristys iski. Lennonjohto joutui keskeyttämään laskeutumisen viime hetkellä ja ohjaamaan lentokoneen Tokion sijaan Nagoyan lentokentälle.

Laskeutuminen samalla hetkellä maanjäristyksen kanssa olisi voinut vaurioittaa lentokoneen laskutelineitä. Yhtye kertoo verkkosivuillaan, että läheltä piti -tilanteesta huolimatta bändi ja henkilökunta ovat kunnossa.

Keikkakalenterin mukaan kahden Tokion keikan jälkeen yhtyeellä on muutama vapaapäivä, sillä seuraava esiintyminen nähdään vasta torstaina 17. maaliskuuta Meksikossa. Sieltä suosikkiyhtyeen matka jatkuu Kolumbian ja Perun kautta Brasiliaan, jossa yhtye esiintyy kuudessa eri kaupungissa.