Supertähti naimisiin – murtovarkaat iskivät kotiin häiden aikana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen laulajatähti Michael Buble on noussut suureen suosioon ympäri maailmaa. Viime torstaina hän asteli alttarille rakkaansa kanssa, mutta onnellinen juhlapäivä sai yllättävän ja ikävän lopun. Buble Argentiinassa sijaitsevaan asuntoon iski nimittäin samaan aikaan joukko murtovarkaita.

Etelä-Amerikassa syntynyt Michael Buble ja hänen tuore vaimonsa Luisana asuivat lomakohteessa Buenos Airesissa, kun murto tapahtui. Vaimon vanhemmat ja veli saivat tiedon tapauksesta poliisilta, ja aviopari kuuli tapahtuneesta heti häätilaisuudesta palattuaan. Luisana kuitenkin totesi, että hän ei annan murron pilata elämänsä onnellisinta päivää.

TMZ-julkaisun mukaan murtovarkaat olivat peittäneet taloa vahtineet valvontakamerat ja katkaisseet hälytysjärjestelmän johdot. Vielä tässä vaiheessa on epäselvää mitä talosta saatiin saaliiksi.