IS: Conan O’Brien palaa Suomen televisioon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu televisiotähti Conan O’Brien palaa Suomen televisioruutuihin. Asiasta kertoi tänään Ilta-Sanomat. Conan on loistanut poissaolollaan Suomen televisioruuduissa siitä saakka kun hän lähti ovet paukkuen NBC-kanavan Tonight Show -ohjelmastaan viime vuoden helmikuussa.

Asiasta kertoi lehden haastattelussa Conan O’Brienin tiedottaja Drew Shane, joka vahvisti suosikkitähden paluun. Vielä ei ole kuitenkaan tietoa mille kanavalle televisiotähti saapuu ohjelmineen. Conan-ohjelmaa on toivottu kovasti myös Suomeen, mutta kanava toisensa jälkeen on ilmoittanut etteivät ne ole kiinnostuneita sarjasta.

– En tiedä vielä kaikkia yksityiskohtia, mutta tiedän, että hän tulee palaamaan Suomeen, Shake kertoi Ilta-Sanomille.

Taannoin ohjelman puolesta järjestettiin Helsingissä jopa mielenosoitus. Myös Conan O’Brien itse on kampanjoinut näkyvästi sen puolesta, että ohjelma saataisiin myös Suomeen. Hän järjesti taannoin muiden muassa Suomi-viikon, jossa maamme oli päivittäin esillä. Tuolloin ohjelmaa voitiin seurata Suomessa ilmaiseksi verkon kautta.

Uusimmat