Teinipoika romutti isänsä 350 000 euron ökyauton – katso kuvat

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Suomessakin on nähty viime vuosina tapauksia, joissa ystävät ja perheenjäsenet ovat kolaroineet arvokkaita urheiluautoja, mutta nyt Saksassa on tapahtunut rahallisesti keskimääräistä arvokkaampi tapaus.

19-vuotias saksalaispoika sai nimittäin lainaksi isältään tämän omistaman noin 350.000 euron urheiluauton. Kuten suurimmalla osalla ikätovereistaan Suomessa, ei parikymppisen pojan ajotaito ollut vielä sillä tasolla että hän olisi osannut hallita huipputehokasta kiituria. Usko omiin taitoihin oli kuitenkin kova, joten seurauksena oli raju auto-onnettomuus. Katso kuvat tästä.

Gumpert Apollo -merkkinen urheiluauto ajautui rajusti tieltä Brokdorfin kaupungin kohdalla 70 kilometriä Hampurista pohjoiseen. Tiellä oli 80 kilometrin nopeusrajoitus. Auto romuttui ulosajossa täysin, ja esimerkiksi kuljettajan ovi löytyi 33 metrin päästä autosta. Kuin ihmeen kaupalla teinikuljettaja ja kyydissä ollut teinityttö selvisivät rytäkästä vain lievin vammoin. Auton turvakori toimi poliisin mukaan erittäin hyvin, vaikka muu osa autosta levisi pieninä palasina pientareelle.