Tornadon uhri katkerana: ”Tornado vei hampurilaisen kädestäni!” – katso

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa on parhaillaan käynnissä kevään pahin tornadokausi, joka on eiliseen mennessä vaatinut jo ainakin 45 ihmisen hengen kolmessatoista osavaltiossa. Myöhemmin alueelle odotetaan myös valtavia pyörremyrskyjä. Tilanne on vakava, mutta siitäkin on toki löydettävissä hauskoja tilanteita.

Amerikkalainen televisiokanava oli viikonloppuna raportoimassa tornadojen tuhoista Mississippissä, ja sitä varten kuvausryhmä haastatteli myös tornadon uhreja. Eric Hubbard -niminen mies kertoi joutuneensa ystävänsä kanssa tornadon reitille pian sen jälkeen kun he olivat käyneet hakemassa syötävää hampurilaisravintolan drive inistä. Haastattelussa Hubbard kertoi kuinka tornado vei häneltä hampurilaisen, ranskalaiset ja juoman kesken automatkan.