Mitä Megan Foxille on tapahtunut? ”Kuin varjo entisestä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvista tuttu Megan Fox on ollut viime aikoina kuukausi kuukaudelta vähemmän otsikoissa, kun hänen menestyksensä on hiipunut leffa leffalta. Hänen tuorein elokuvansa Passion Play osoittautui flopiksi, joka julkaistiin suoraan DVD:llä.

Nyt Megan Fox on aiheuttanut ihmetystä olemuksellaan osallistuessaan Havaijilla järjestettyyn Maui Film Festival -tapahtumaan. Monien muiden supertähtien tavoin myös Fox oli paikalla edustamassa, mutta neitokainen näytti yllättävän väsyneeltä ja homssuiselta. Syy tähän ei ole tiedossa.

25-vuotias Megan Fox paljasti viime syksynä kokeilleensa aikoinaan suhdetta myös toisen naisen kanssa ja olevansa biseksuaali. Hän kuitenkin lisäsi, että voisi harrastaa seksiä naisista ainoastaan lesbojen kanssa.