UFO löytyi merestä Suomen aluevesiltä?

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Havaintoja tunnistamattomista lentävistä esineistä on tehty viime aikoina normaalia enemmän ympäri maailmaa. Monet pitävät lisääntyneitä havaintoja varmana merkkinä siitä, että ihmiskunta seurataan maan ulkopuolelta. Toiset taas pitävät havaintoja hölynpölynä.

Nyt Suomikin on yllättäen noussut kansainvälisen huomion kohteeksi UFO-keskustelussa. Alan amerikkalainen julkaisu Space.com nimittäin uutisoi, että Suomen ja Ruotsin väliseltä merialueelta on kesäkuussa löydetty meren pohjasta mielenkiintoinen tunnistamaton esine. 87 metrin syvyydessä olevaa 60 metrisen kiekkomaisen esineen epäillään olevan UFO. Löydöksestä on julkaistu myös video.

Havainnon teki ruotsalainen aarteenetsijä Peter Lindberg, joka on aiemmin kunnostautunut muiden muassa uponneiden laivojen paikallistamisessa. Ryhmä oli etsimässä uponnutta alusta Suomen ja Ruotsin väliseltä merialueelta, josta oli määrä löytyä ikivanhaa samppanjaa, mutta aluksen sijaan löytyikin valtava kiekkomainen esine. Löytöpaikkaa ei ole tarkemmin paljastettu. Tapauksesta ovat uutisoineet Space.com -julkaisun lisäksi myös Aftonbladet ja Uusi Suomi.