Ex-vaimo väittää: ”Hulk Hoganilla homosuhde wrestling-tähteen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Wrestling-tähti Hulk Hogan erosi taannoin vaimostaan LInda Hoganista. Avioero oli yksi julkkismaailman likaisimmista vuosiin, ja sen seurauksena Linda Hogan jäi asumaan perheen taloon yhdessä 19-vuotiaan teinirakkaansa kanssa.

Sittemmin Linda Hogan on heittänyt lokaa ex-miehensä päälle aina kun siihen on tullut mahdollisuus. Nyt peli on mennyt todella likaiseksi, sillä ex-vaimo paljasti radiohaastattelussa uskovansa, että Hulk Hoganilla on ollut homosuhde miespuolisen ystävän kanssa. Kuuntele nauhoite tästä.

Linda oli vieraana Matty P Happy Hour -ohjelmassa, jonne kuulijat saivat lähettää kysymyksiä. Eräässä kysymyksessä tiedusteltiin mahdollisuutta siihen, että Hulk Hoganilla olisi ollut intiimi homosuhde ystävänsä Ed ”Brutus Beefcake” Leslien kanssa.

– Huh, en tiedä miten vastaisin tähän siten, että minua ei haasteta oikeuteen. Pikkulinnut lauloivat minulle, että minusta heillä oli suhde, Linda Hogan totesi naureskellen.

Brutus Beefcake on ollut vuosikausia Hulk Hoganin läheisimpiä ystäviä. Hänet tunnettiin kehässä myös lempinimellä The Barber, koska hänellä oli tapana leikata tajuttomaksi tyrmättyjen vastustajiensa hiukset.

Uusimmat