Aseistettu vartija suojelee Beckhamien perhettä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Beckhamien julkkisperhe on ollut tiiviisti viihdeotsikoissa uusimman Harper Seven -tyttövauvan syntymän jälkeen. Suosikkifutari David Beckham ja hänen muotisuunnittelijavaimonsa Victoria Beckham ovat kertoneet olevansa korviaan myöten rakastuneita perheen uusimpaan tulokkaaseen.

36-vuotias futistähti on tänä kesänä nähty usein poikiensa Brooklynin, Romeon ja Cruzin kanssa surffaamassa Malibun rannoilla. Iloiset vesipedot eivät ole antaneet paparazzien häiritä perheen yhteisiä vapaahetkiä. Nyt tarkkasilmäiset kuitenkin huomasivat Beckhameilla olevan rannalla mukanaan aseistettu vartija.

– En huomannut häntä aluksi, koska hän pysytteli kauempana Beckhameista. Lopulta ymmärsin tilanteen kun David ojensi vartijalle lasten vesilelun ja näin aseen vartijan vyötäisillä, freelance-valokuvaaja Mike Kamara kertoi Mail Online -sivuston mukaan.

Perhe on vuokrannut kesän ajaksi elokuvaohjaaja Steven Spielbergin Malibun merenrantalukaalin käyttöönsä. Tatuoitu futistähti edusti myös äskettäin Do Something -palkintogaalassa vanhimman poikansa Brooklynin kanssa.

Taannoin uutisoitiin, että nelilapsinen perhe haaveilee vielä yhdestä lapsesta. Los Angeles Galaxy -jalkapalloseurassa pelaava David paljasti pariskunnan lapsiluvun mahdollisesti kasvavan tulevaisuudessa vielä yhdellä. 37-vuotias Victoria puolestaan on julkisesti myöntänyt, että äitinä oleminen on “maailman raskain työ”.

Uusimmat