Kellan Lutz treenasi leikkikentällä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosituissa Twilight-elokuvissa nähtävä näyttelijäkomistus Kellan Lutz kertoi taannoin pysyttelevänsä kaukana naisista karvaiden pettymyksiensä vuoksi. 25-vuotias teinityttöjen päiväuni katkaisi taannoin suhteensa 90210-sarjan AnnaLynne McCordin kanssa, mutta pariskunta on kuvattu jälleen kerran yhdessä.

Näyttävästä vartalostaan ja lihaksistostaan tunnettu Lutz on nyt kuvattu treenaamassa leikkikentällä. TMZ-sivustolla julkaistu videokooste todistaa tähden olevan todella hyvässä kunnossa. Näyttelijäkomistus käyttää muun muaassa nojapuita ja saa harjoittelun näyttämään helpolta ja kevyeltä.

– Yhtäkkiä kaikki äidit tuovat lapsensa kyseiselle leikkikentälle leikkimään, TMZ-sivuston juontajat vitsailivat videokoosteella.

Vampyyripoika Emmett Cullenin roolissa näyttelevä Kellan Lutz kertoi taannoin joutuneensa tukalaan tilanteeseen faniensa kanssa leffakuvauksissa. Hän kertoi pyörineensä hotellihuoneessaan vain pyyhe päällä, kun hänen oveensa koputettiin. Mies tajusi onneksi pukea enemmän vaatetta päälleen ennen avaamista, sillä oven takana oli kaksi fanityttöä.