Facebook uudistuu tänään – sähköpostit loppuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on tehnyt viime aikoina runsaasti muutoksia, kun Google+ kiilaa sen reviirille ja kasvattaa nopeasti suosiotaan. Tuoreimmat muutokset Facebook otti käyttöön tänään. Jatkossa käyttäjien sähköpostiviestejä vähennetään.

Yhteispalvelu kokeilee toimintoa, joka vähentää Facebookin lähettämien sähköpostiviestien määrää. Tästä päivästä lähtien palvelu poistaa käytöstä useimmat yksittäiset sähköposti-ilmoitukset ja lähettää niiden sijaan yhteenvetoja. Käyttäjä voi halutessaan ottaa alkuperäiset asetukset takaisin käyttöön.

Toinen muutos koskee kavereita ja niiden ryhmittelyä. Edellisessä päivityksessä tuli käyttöön ominaisuus, jossa käyttäjä voi valita mille ryhmälle kulloisenkin viestin tai kuvan julkaisee. Nyt Facebook ryhtyy itse ryhmittelemään kavereita eri ryhmiin. Lähipäivät näyttävät miten hyvin palvelu siinä onnistuu käyttäjien mielestä.