Komediatähti löydettiin kuolleena – kuolinsyy epäselvä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Wyatt Knight on kuollut 56-vuotiaana. Komediatähti menehtyi viime viikolla epäselvissä olosuhteissa Mauilla, Hawaijilla. Poliisit epäilevät kuolinsyyksi alustavasti itsemurhaa.

1980-luvulla valtavan suosion saaneiden Porky’s : Kuuma nuoriso -elokuvien Tommy Turner -roolihahmona tunnetuksi tulleen Knightin ruumis löydettiin eristäytyneeltä alueelta viime viikon keskiviikkona. Hän oli asunut viime aikoina löytöpaikan lähistöllä. Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan Knightille on tehty ruumiinavaus, mutta sen tuloksia ei ole vielä julkistettu.

Porky’s : Kuuma nuoriso -elokuvien lisäksi Wyatt Knight tähditti monia muitakin elokuvia ja televisiosarjoja. Hänet nähtiin esimerkiksi hittisarjassa M*A*S*H ja The Waltons sekä Star Trek : The Next Generation.