Kissa näytti koiralle taivaan merkit – älä katso tätä videota lemmikkisi kanssa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa julkaistaan päivittäin suuri määrä erilaisia lemmikkivideoita, joista osa lähtee leviämään nopeasti ympäri maailmaa. Nyt eräällä tällaisella videolla nähdään kuinka kissa ja koira ottavat mittaa toisistaan yksityisasunnossa.

Koira haukkuu ensin pitkään portaita ylös yrittävää kissaa, mutta sitten tilanne kääntyy päälaelleen sekunnin murto-osassa. Kissa päättää nimittäin nousta koiran ylivaltaa vastaan ja ampaisee portaita ylös täydellä vauhdilla.

Tempaus säikäyttää koiran kuollakseen, sillä se pinkaisee pakoon ja sohvan nurkkaan sydäntäsärkevän ulinan siivittämänä. Tätä videota ei kannata katsoa yhdessä koiran kanssa, sillä tuloksena on suurella todennäköisyydellä koiran huolestunut reaktio.Kuva: YouTube