Yöpuku ei ollut pysyä Jessica Jane Clementin muotojen peittona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen glamour-malli, näyttelijä ja televisiokasvo Jessica Jane Clement yrittää parhaillaan saada jalansijaa myös Yhdysvalloissa, mutta kovin suurta menestystä hän ei ole vielä saavuttanut. Kotimaassaan Jessica on kuitenkin jo nyt seurattu tähti.

Viime aikoina Jessica on ollut mukana suositussa I’m a Celebrity, Get Me Out Of Here… -realitysarjassa, jossa julkkisten tulee selviytyä Australian viidakossa. Nyt hänet nähdään kuitenkin poseeraamassa näyttävissä mallikuvissa, joissa hänen harsomainen yöpaitansa ei ollut pysyä muotojen peittona.

26-vuotias Jessica Jane Clement tuli Britanniassa tunnetuksi poseerattuaan 18-vuotiaana Playboy-lehdessä ja oltuaan mukana myös BBC-yhtiön tuottamasta The Real Hustle -televisiosarjasta. Sittemmin hänet on nähty muutamissa muissakin sarjoissa, kuten Dream Team ja Celebrity Scissorhands sekä brittikomediassa Doghouse. Yksityiselämästään täysin vaikeneva kaunotar on kuitenkin vahvistanut seurustelleensa jo useiden vuosien ajan.