Lokki aiheutti massiivisen pelastusoperaation – paikalle 25 palomiestä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Palokunta kutsutaan aina välillä pelastamaan pulaan jääneitä eläimiä. Nyt Daily Mail kertoo tapauksesta, jossa alle metrin syvyiseen lampeen pulaan jäänyttä lokkia kutsuttiin pelastamaan peräti 25 palomiestä.

Sivustakatsojat saattoivat hieraista silmiään lontoolaisella lammella, sillä muovipusiiin sotkeutunutta lokkia saapui pelastamaan viisi pelastuslaitoksen yksikköä. Lokin ahdinko ei kuitenkaan valitettavasti päättynyt palomiesten saapumiseen, sillä Ison-Britannian turvallisuussännökset kielsivät palomiehiä kävelemästä alle metrin syvyiseen veteen. Tapaus aiheuttaneekin taas keskustelua maan tiukoista turvallisuussäännöksistä.

Onneksi kuitenkin läheisen luontokeskuksen työntekijä saapui noukkimaan pulaan joutuneen eläimen vedestä, eikä lokki saanut muovisesta ansastaan minkäänlaisia vammoja. Ennen lokin onnistunutta pelastusoperaatiota eräs huolestunut paikallaolija oli jopa hakenut kotoaan muoviveneen pelastaakseen eläimen, mutta vene osoittautui käyttökelvottomaksi.

– Emme riskeeraa palomiestemme henkiä lokin takia, Lontoon palolaitos kommentoi tapausta Daily Mailille.