Nainen joutui onnettomuuteen – heräsi koomasta lesbona

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Onnettomuuteen joutuminen voi toimia ihmisen elämää muuttavana tekijänä. Silloin tällöin kerrotaan tarinoita henkilöistä, joiden persoonallisuus on onnettomuuden jälkeen muuttunut täysin. Nyt eräs brittiläinen nainen heräsi koomasta lesboksi muuttuneena.

Vikki Salmon -niminen 36-vuotias nainen oli ennen onnettomuuttaan ollut varsinainen miestennielijä. Hänellä oli ollut yli 20 miestä ja nainen oli myös ollut kerran kihloissa. Salmonin elämä kuitenkin muuttui, kun hän joutui tulipaloon, jossa miltei menetti henkensä.

Nainen vaipui tulipalon jälkeen koomaan, josta herätessään hän huomasikin olevansa kiinnostunut miesten sijaan naisista. Salmon tapasi lesbon ystävänsä Julie Smithin, jonka jälkeen hän tajusi itsekin olevansa lesbo. Nykyään pari seurustelee ja asuu yhdessä.

– Olin aiemmin hulluna miehiin ja olin treffeillä onnettomuusiltanakin. Kooman jälkeen en ole kuitenkaan pystynyt sietämään miehiä. Olin aiemmin täysin hetero, onnettomuus teki minusta lesbon, kertoo Vikki Salmon The Sun -sivustolle.