Love Music Festival julkaisi uusia kansainvälisiä esiintyjäkiinnityksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tulevana kesänä ensimmäistä kertaa järjestettävän Love Music Festivalin ohjelmisto täydentyi tänään ulkomaisilla huippuesiintyjillä, kun jo aiemmin julkaistun artistikattauksen lisäksi lavalle nousevat belgialainen laulaja-lauluntekijä Milow sekä kanadalainen DJ A-Trak.

Milow julkaisi debyyttialbuminsa The Bigger Picture vuonna 2006. Albumilta lohkaistu single You Don’t Know oli menestys, ja se siivitti nuoren artistin nousukiitoon. Syksyllä 2008 julkaistu cover-versio kappaleesta Ayo Technology myi maailmanlaajuisesti yli miljoona kappaletta, ja se oli Suomessakin radioiden soitetuin biisi viikkojen ajan. Menestys jatkui viime kesänä, kun Milow julkaisi tuoreimman pitkäsoittona You And Me (In My Pocket).

A-Trak, eli Alain Macklovitch, tunnetaan huippusuositun DJ duon Duck Saucen toisena osapuolena. Yhdessä Armin Van Heldenin kanssa perustettu yhtye nousi suuren yleisön tietoisuuteen parin vuoden takaisella megahitillään Barbra Streisand, joka soi edelleen radioissa ympäri maailmaa. Tämä maailmanmestaruuksiakin voittanut DJ on nähty myös Kanye Westin kiertueella sekä hiphop-tähden rinnalla esimerkiksi Grammy-gaalassa.

Milown ja A-Trakin lisäksi festareilla nähdään Basement Jaxx, Groove Armada, Concha, Daco Junior, DJ Harvest, DJ Rascal, Gracias, Hanna Nyberg, Heavyweight DJ’s kollektiivi, Flight, Genki, Idiomatic, I Was A Teenage Satan Worshipper, Jaytech, Karri Koira, Kemmuru, Kid Lo, Kiippari Kalle, Magnus Blomkvist, Milla Lehto, Mista S, Orion, Regina, Ruger Hauer, Ruudolf, Shine2009, SMC Lähiörotat, Soppa, Super8 & Tab, Dj Taste, Tremont, Steen1, Syna, DJ Proteus, Huoratron, Teflon Brothers, Timo Juuti & Hector 87 ja Tundramatiks.

Festivaalin liput ovat nyt myynnissä Lippupisteissä kautta maan.