Una Healyn polttarit: Minimekko paljasti liikaa ja itkukin tuli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimiesten mukaan maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukeutuva brittiläinen poptähti Una Healy synnytti esikoisensa 13. maaliskuuta. Hän onnistui salaamaan raskautensa syyskuuhun saakka. Nyt Healy on menossa naimisiin kihlattunsa, rugby-pelaaja Ben Fodenin kanssa.

The Saturdays -yhtyeestä tutuksi tullut ja nykyisin myös soolouraa tekevä kaunotar vietti eilen polttareitaan Lontoossa. Teeman mukaisesti hänet puettiin prinsessaksi ja etumukseen ripustettiin vielä ajo-opetuksen merkki. Taksista noustessaan Una tuli vahingossa vilauttaneksi alushousujaan ja bileiden tiimellyksessä vuodatettiin myös ilon kyyneleitä.

Viime syksynä popkaunotar kertoi olevansa innoissaan raskauden myötä kasvaneista rinnoistaan. Una nimittäin hehkutti 34B-rintojensa kasvaneen DD-kokoon. Laulaja toivoi, että uudet muhkeat rinnat olisivat pysyneet suurina synnytyksenkin jälkeen, mutta näin ei tainnut lopulta käydä.

Irlantilaissyntyinen Una Healy tunnetaan Britanniassa parhaiten The Saturdays -yhtyeen jäsenenä, vaikka hän on yhtyeensä ainoa ulkomainen jäsen. 13-vuotiaasta saakka musisoinut ex-kitaristi soitti useissa bändeissä ja teki Irlannissa myös menestynyttä soolouraa ennen pestiään The Saturdays -yhtyeeseen vuonna 2007. Vuonna 2010 hänet rankattiin Brittilehden maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 19. Unalla ja hänen poikaystävällään on kaksi koiraa.