Kendall ja Kylie Jenner nautiskelivat Havaijilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa nähtävän perheen arjesta ei puutu dramatiikkaa. Viime aikoina myös realityperheen kuopukset Kylie ja Kendall Jenner ovat viihtyneet aikaisempaa enemmän julkisuuden valokeilassa.

Teinisiskokset ovat tehneet muun muuassa rutkasti mallintöitä, ja Kendall Jenner esittelikin taannoin hoikkaa vartaloaan bikineissä White Sands Australia -merkin mainoskuvissa. Tällä kertaa siskokset on kuvattu ottamassa aurinkoa Havaijilla.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo kuuden tuotantokauden verran. Sarjan tuottajana toimii muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.