Claudia Romani ilakoi rannalla palloineen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen Claudia Romani lukeutuu kuluneen vuoden kuumimpiin mallitulokkaisiin, sillä neitokainen on jättänyt saapasmaan ja suunnannut Yhdysvaltoihin. Siellä paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä, eikä kuvausaiheista ole ollut puutetta.

30-vuotias mallikaunotar Claudia Romani on poseerannut useita kertoja paljastavissa asuissa kannustamassa kotimaansa jalkapallojoukkuetta. Italia on menestynyt hienosti jalkapallon EM-kisoissa, joten Claudia on juhlinut menestystä suuntaamalla Miami Beachilla meren aaltoihin jalkapallon kanssa.

Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.