Supertähden comebackille ikävä takaisku – joutuu leikkaukseen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Oscar-voittajaa ja legendaarista laulajatähteä Cheriä pidetään popin jumalattarena. Hän on voittanut lukuisia arvostettuja palkintoja urastaan elokuvien, television ja musiikin parissa. Laulajatähti synnytti vuonna 1969 edesmenneelle muusikkomiehelleen Sonny Bonolle tyttövauvan, joka sittemmin kävi sukupuolenvaihdos-leikkauksessa.

Nyt 66-vuotiaan Cherin näyttävän paluukiertueen uutisoidaan saaneen ikävän takaiskun laulajatähden tulevan sairaalareissun takia. Cher joutuu nimittäin leikkaukseen, koska hän loukkasi taannoin jalkansa Burlesque-elokuvan kuvauksissa. Menestynyt artisti kertoi faneilleen Twitter-blogissaan, että hän tarvitsee lepoa parantuakseen kiertuetta varten.

– Tästä vuodesta. Loukkasin jalkani 80-luvulla ja sama tapahtui uudelleen Burlesque-elokuvan kuvauksissa. Joudun mennä leikkaukseen ja tarvitsen lepoa ennen kuin palaan esiintymislavoille. Sitten aion olla kuin hullu teini! Cher kirjoitti Twitterissä.

Cher oli taannoin otsikoissa, kun hänen transseksuaali jälkeläisensä osallistui Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun. Chaz Bono on suositun Sonny & Cher -popduon muusikoiden ainoa yhteinen lapsi. Hän kertoi vanhemmilleen lesboudestaan 18 vuoden iässä. Hän kirjoitti Family Outing -kirjassaan kuitenkin tajunneensa seksuaalisen suuntautumisensa jo 13-vuotiaana. Hän paljasti julkisesti olevansa lesbo vuonna 1995 The Advocate -lehdelle.