Kimin muhkeat rinnat sykähdyttävät nettikuvassa: ”Hyvää huomenta!” – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonaomaisuuden realitysarjojen avulla kerännyt Kim Kardashian on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Neitokainen kertoi äskettäin olevansa koukussa rusketukseen, sillä hän käy kymmenen päivän välein suihkurusketuksessa.

Nyt miljoonien miesten ihailema realitytähti on jälleen tarjonnut Twitter-seuraajilleen silmänruokaa. Neitokainen julkaisi nimittäin mikroblogissaan otoksen, jossa hänet nähdään mustassa, paljastavassa uimapuvussa. Kurvittaren uhkea rintavako pääsee puvussa oikeuksiinsa, sillä sen kaula-aukko ulottuu lähes tähden napaan asti.

Kuva: Twitter

31-vuotias Kim Kardashian on seurustellut jo muutaman kuukauden ajan räppäri Kanye Westin kanssa. Pariskunnan romanssista liikkui aiemmin tänä vuonna pitkään huhuja, kunnes he päättivät tuoda suhteensa julkisuuteen. Realitykaunotar on ollut aiemmin kaksi kertaa naimisissa Damon Thomasin ja Kris Humphriesin kanssa. Kurvikas kaunotar pitää huolta uhkeasta kropastaan muun muassa pilateksella.