86-vuotias Playboy-moguli avautui: ”Naiset käyttävät minua hyväkseen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Playboy-lehden perustaja ja omistaja Hugh Hefner erosi viime vuonna nuoresta kihlatustaan Crystal Harrisista. Miehen oli määrä avioitua 26-vuotiaan blondin kanssa, mutta morsian perui häät vain muutamaa päivää ennen suunniteltua avioitumista.

Pariskunta palasi kuitenkin yhteen pari kuukautta sitten. Nyt Hefner on kertonut monien naisten käyttävän häntä hyväksi, ja paljastaa kaunottarien usein deittailevan häntä vain seksin tai kuuluisuuden vuoksi. Miestä tämä ei kuitenkaan haittaa, vaan Playboy-moguli ottaa huomiosta kaiken ilon irti.

– En loukkaannu tällaisesta. Todellisuus on, että naiset käyttävät minua tullakseen kuuluisaksi, ja olisi typerää olla huomioimatta tätä faktaa. Jos he käyttävät minua seksiin, sehän on vain iso kohteliaisuus minun ikäiselleni miehelle, kertoo Hugh Hefner Zeit Online -lehdelle.

Lehtimoguli on deittaillut parikymppisiä naisia siitä lähtien, kun mies oli itsekin sen ikäinen. Iän mukana hänen naismakunsa ei ole muuttunut, vaan Hefner nauttii edelleen nuorten tyttöjen seurasta. Hänen mukaansa nuoret rakastajattaret eivät ole pahimmasta päästä, jos heihin on varaa.

Hugh Hefner tunnetaan kiinnostuksestaan nuoriin naisiin. Seksielämänsä aktiivisena pitävä Playboy-luoja on kertonut kaataneensa elämänsä aikana tuhansia kaunottaria sänkyynsä. Bisnesmies harrastaa seksiä nykyisen tyttöystävänsä Crystal Harrisin kanssa kerran viikossa.