Courtney Stoddenin ja 52-vuotiaan näyttelijän avioliitto karilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime vuonna näyttelijä Doug Hutchinson ja teini-ikäinen Courtney Stodden astelivat alttarille suuren mediakohun saattelemana. Sittemmin kohuttu pariskunta on pysytellyt tiiviisti otsikoissa erityisesti teinivaimon rohkeiden poseerausten merkeissä.

Nyt kohupariskunnan kerrotaan olevan aviollisissa ongelmissa. Huiman ikäeron omaava pari on nimittäin suostunut esiintymään Couples Therapy -realityohjelmassa, jossa he selvittävät keskinäisiä ristiriitojaan. Suurimmat ongelmat avioliitossa ovat TMZ-sivuston mukaan syntyneet rakastavaisten 35 vuoden ikäerosta. Televisio-ohjelmassa esiintyy samassa jaksossa muitakin pareja, jotka saavat intensiivistä parisuhdeterapiaa.

Viime vuonna 52-vuotias Doug Hutchinson ja 17-vuotias Courtney Stodden tapasivat, kun Stodden osallistui Hutchinsonin järjestämälle näyttelijäkurssille. Toukokuussa 2011 alttarille Las Vegasissa astellut nuori neitokainen kertoi aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska hän halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.